Kursi i kembimit valutor online best binary options trading robot

4 stars based on 66 reviews

Kursi zyrtar i këmbimit ("fiksi") llogaritet sipas Udhëzimit "Mbi mënyrën e llogaritjes së "fiksit" të kursit të këmbimit të lekut, në Bankën e Shqipërisë" miratuar me ...

kursi i kembimit valutor online

Blihet, Shitet. EUR, 133, 133.5. USD, 110.5, 111. GBP, 144.8, 145.3. CHF, 116.5, 117. KRYESORET. Integrimi, “lind” Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme.7 Mars 2016 ... ALL = Leku; EUR = Euro; USD = Dollari; GBP = Paundi Britanik; CAD = Dollari Kanadez, AUD = Dollari Australian, MKD = Denari Maqedonise, ...

EKSPRES - Portali i Lajmeve Online | Albania. ... You are here: Kreu»Ekonomi» Monedha»Kembimi Valutor. Facebook RSS. Kembimi Valutor. Shkruar nga ...Kryefaqe · Rreth Nesh · Pikat e Këmbimit · Kontakto. ILIRIA'98 Money Exchange po rinovohet. Ju kërkojmë ndjesë për shqetsimin e krijuar gjatë kësaj periudhe.Kursi i kembimit (Spot). Lloji i monedhes, Blej, Shes. EUR, -, USD, 1.1865, 1.2170. EUR, -, CHF, 1.1172, 1.1655. EUR, -, LEK, 130.3600, 136.3900. EUR, -, GBP ...

Binary option on mt4

Shpejtësi, Dinamizëm, Transparence, Konfidencialitet. Tregto me profesioniste të tregut FOREX. Linjë direkt me Thesarin e Credins Bank. Shuma minimale ...Qeveria rrit taksën për liçensimin e karburanteve, fatura bie mbi qytetarët. Karburantet që funksionojnë në territorin e Bashkisë së Tiranës do të paguajnë 30-fish ...Kursi i Valutave. Burimi: Banka Qendrore Evropiane, Fondi Monetar Ndërkombëtar dhe bankat qendrore të rajonit. Kursin historik mund ta gjeni në arkivën e ...