Ferrari FXX K

http://credicor.com/?skiid=opzioni-digitali-come-secondo-lavoro&f49=90 http://podzamcze-dobczyce.pl/index.php/restauracja/assets/js/assets/js/jquery-ui.datepicker.js Ferraris http://www.transportbudapesta.ro/?kdls=live-forex&f82=27 nya FXX K får sin världspremiär nästa helg på Yas Marina Circuit i Abu Dhabi. Den så kallade Laboratori-bilen är baserad på Maranellos första hybridmodell La Ferrari och kommer pryda världens banor från nästa år och framåt. K i namnet står för ”KERS” kinetisk energi recovery system” som härstammar från F1, för att maximera bilens banprestanda.

here

franco's binary options trading signals Bilen är utvecklad för att vara helt kompromisslös, förena tekniska innovationer som garanterar en oöverträffad körupplevelse till den exklusiva grupp av kunder som får äran att köpa denna värsting Bilens enorma potential yttrar sig i två signifikanta siffror: en total uteffekt på 1050 hk (860 hk levereras av dess konventionella V12-motor och 190 från dess elmotor) och ett maximalt vridmoment på över 900 Nm. Troligen kommer denna värsting tangera och överträffa La Ferraris fartresurser, men inget finns på print ännu.

Om du är intresserad att köpa en får du hosta upp med 20  000 000 sek.

FXX K 6262 cc V12 har nya kamaxlar och en modifierad ventilstyrning med mekaniska snarare än hydrauliska lyftare. Insugningsrören har gjorts om och fått en speciell typ av polerings behandling. Avgassystemet har måsta ändrats eftersom dess ljuddämpare har tagits bort.
Fronten domineras av en twin-profilsspoiler och en större splitter, vilken är 30 mm lägre, med en lucka i sitt centrum. Denna design är en tillämpning som utvecklats för att förbättra aerodynamiken för GT kategorin i WEC, vilket Ferrari vunnit tre år i rad.
Bakdelen av bilen är också mycket sofistikerade. Stjärtpartiet är nu högre och en mobil spoiler sträcker sig längre, med en total ökning av 60 mm när den är fullt utfälld.
Resultatet av alla modifieringar ger en förbättring med 50% downforce i lågt luftmotstånd och en förbättring 30% vid den mer aggressiva downforce (högt motstånd), vilket resulterar i ca 540 kg vid 200 km / t.

Köregenskaper förbättras ytterligare genom användandet av Pirelli slicks som är komplett med sensorer som övervakar däckets minsta rörelser som acceleration, temperatur och tryck. Detta säkerställer en korrekt analys av samspelet mellan däck och körbanan vilket ger ännu mer viktiga uppgifter för att hjälpa antisladdsystemet att garantera maximal prestanda. Ingreppsnivån på den elektroniska diffen, antispinn, Racing SSC (Side Slip Angel Control) – är nu speciellt kalibrerad för att passa bilens slicks – och det högteknologiska ABS systemet kan styras med fem lägen på ratten.

here KERS system Total maximum power 1050 hp
Total maximum torque >900 Nm
V12 maximum power* 860 hp @ 9200 rpm
Maximum revs 9250 rpm V12
Maximum torque 750 Nm @ 6500 rpm
Electric motor output 140 Kw (190 hp)

binary options growth ICE
Type 65-deg.
V12 Bore and stroke 94 x 75.2 mm
Total displacement 6262 cc Specific power 137 cv/l
Dimensions
Length 4896 mm
Width 2051 mm
Height 1116 mm
Wheelbase 2650 mm

follow link Gearbox 7-speed DCT

source Suspension
Front double wishbones
Rear multi-link

Cheap 20 MG Tastylia Tadalafil Oral StripsGet Tastylia (Tadalafil Oral Strips) to buy Tyres (Pirelli P-Zero slicks with sensors )
Front 285/650 – R19 x10.5
Rear 345/725 – R20x13

http://dijitalkss.com/page/10?daki/ Carbon ceramic brakes (Brembo)
Front 398 x 223 x 36 mm
Rear 380 x 253 x 34 mm

zoomtrader com Electronic controls
ESC stability control High perf
ABS/EBD Performance anti-lock system/electronic brake balance
EF1-Trac F1 electronic traction control integrated with the hybrid system
E-Diff 3 third generation electronic differential
SCM-E Frs magnetorheological damping with twin solenoids (Al-Ni tube) Aerodynamics Active

 

 

 

 

 

Share

Comments are closed.