Dunlop blir ny partner för Aston Martin Vantage tävlingsbilar i ”Aston Martin GT4 Cup”

cos è un auto opzione binaria go Dunlop Motorsport har valt att vara det officiella Däckpartnern för lanseringen av ”Aston Martin GT4 Cup” – en prestigefylld ny brittisk GT4 tävlingsserie för Aston Martin V8 Vantage racerbilar. Den nya serien kommer kraftigt ”promotas” under 2015 med en fullständig kalender med evenemang över hela Storbritannien.

http://cartuccea.it/?oasop=ig-markets-opzioni-binarie&730=32

click Tävlingarna kommer att anordnas av Aston Club Racing som har stor erfarenhet av att organisera tävlingar för både moderna och historiska Aston Martins. http://webconsultingsmp.it/?rjuks=opzioni-binarie-scommettre&b56=dd Det nya avtalet innebär att Dunlop kommer att leverera sina senaste 2015 specifika GT däck för alla 445bhp Aston Martin Vantage GT4 racerbilar i serien. Dunlop kommer också att ge sin monteringservice, teknisk support och serviceingenjörsexpertis vid varje tävling.

http://nlst-usa.com/?trere=quali-sono-le-migliore-societÃÂÂÂ� -di-opzion

get link Detta senaste Dunlop GT däck är en utveckling av däcket som senast användes av serien under 2013 och har redan testats i tävlingsförhållanden med en klasseger i en av de mest krävande tävlingarna av dem alla – nämligen Nordschleife på 24 timmars Nürburgring. Aston Martin GT4 Cup tävlar på landets främsta racingbanor såsom Silverstone, Donington och Brands Hatch och kommer att förbättras ytterligare under 2015 med speciella kampanjer som utses av Aston Club Racing för att främja och höja profilen för den nya serien ytterligare. James Bailey, direktör, Motorsport informationschef på Dunlop förklarade: ”Vi är glada över att ha blivit utvalda som däckpartner för denna viktiga och prestigefyllda serie. Aston Martin GT4 Cup kommer inte bara att spela en viktig roll för motorsports utvecklingen av framtida internationella GT förare i Storbritannien, men också för att främja och ge ett starkt stöd i en högprestanda serie för amatöråkare.

http://mysarlogs.com//maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.0/css/bootstrap.min.css?ver=3.3.0
Share

go Comments are closed.

opcje binarne demo android