Patrick Dempsey ”Gray’s Anatomy” tävlar för Porsche i WEC

Photo : John Rourke - AdrenalMedia.com

buy tastylia Round Table with Patrick Dempsey / 24 Heures du Mans / Circuit De La Sarthe / France Photo : John Rourke – AdrenalMedia.com

opções binárias jack daniels

برنامج رسم على الصور binäre optionen seiten ab 18 jahre En annan hög profil tillkännagav sitt deltagande i FIA World Endurance Championship 2015. Hollywood skådespelare från Los Angeles, USA och skickliga GTE Am förare av Le Mans 24-timmars, Patrick Dempsey, har avslöjat att han tänker att tävla nästa säsong på den internationellt för internationella sports prototyp och GTE racing, FIA WEC.    

guadagnare con opzioni binarie si puo

http://www.swazilandforum.com/?n=www-currency-rate-com www currency rate com Patrick Dempsey planerar att tävla i en Dempsey Racing / Proton Porsche 911 RSR i LMGTE Am klassen, och kommer att matchas med Porsche fabrikens föraren Patrick Long och en tredje, ännu ej tillkännagiven, Silver-klassificerad förare. Samarbetet med Christian Ried’s Proton team startade under 2013 och varit riktigt lyckat. Dempsey och Long har redan uppnått ett mycket trovärdigt 4:e och 5:e placering i klassen tillsammans på Le Mans 24-timmars.

http://www.gmhasia.com/?vosk=segnali-forex-in-tempo-reale-gratis&a54=36 segnali forex in tempo reale gratis

http://www.selectservices.co.uk/?propeler=sito-per-me-opzioni-binarie&c32=ae sito per me opzioni binarie ”Jag ser redan fram emot 2015, och jag är stolt över att kunna tävla hela WEC och Le Mans med Porsche”, säger Patrick Dempsey vid lanseringen av tävlingen i onsdags på Los Angeles Motor Show . ”Porsches erfarenhet av långdistans racing är ovärderlig. Porsche vann sportbilstävlingar innan jag ens var född. Jag har varit ett Porsche fan sedan barnsben, jag växte upp med Porsches framgångar på Le Mans, Daytona, och Targa Florio. Det finns ögonblick när jag kan helt enkelt inte tro att jag nu är medlem i denna stora grupp. ”

forum su trading binario

تحويل الكتابه من عربي الى انجليزي Gérard Neveu, vd för FIA WEC, uttryckte sin glädje över tillkännagivandet: ”Vi ser mycket positivt Patrick Dempsey till FIA WEC.

wo optionen handeln

”Han är inte bara en berömd skådespelare utan också en högkvalificerad konkurrent och duktiga racerförare. Patrick Dempsey en välkänd personlighet i racingvärlden och långlopp. Han tävlat tre gånger på Le Mans 24-timmars och efter flera säsongers racing i Nordamerika, är han en sann representant för den värdegrund som finns hos alla i denna sport.

صفحة المواقع

forum su trading binario ”Att se Patrick Dempsey tillsammans med Patrick Long, en annan utmärkt amerikansk förare, i en GTE Am Porsche i FIA WEC blir en dröm för USA’s Endurance racing fans. Att de kommer att tävla under flaggan av The redoubtable Proton Team innebär att detta kommer bli en mycket populär duo för fans över hela världen för att följa och stödja. WEC är väldigt glad över att höra dessa goda nyheter. ”

binary trading italiano

http://cdaybell.com/?sha motrin 7.5 mg Photo : John Rourke – AdrenalMedia.com

Share

libri trading gratis Comments are closed.