Plåtning på nya Sundsvallsbron

binaire opties oefenen
Man får tycka vad man vill om bygget av bron över Sundsvallsbukten. Men nu när den står där och snart skall tas i drift är den ganska majestätisk och imponerande. Jag har under byggets gång, ur en fotografisk synvinkel givetvis funderat på olika varianter hur man skall komma upp dit för att föreviga något fordon.

Allt från att med kran lyfta upp en häftig pickup innan bron var klar till att ha ett sportbils race över bron innan den tas i trafik. Att lyfta upp en bil med kran visade sig inte helt otippat vara en för stor säkerhetsrisk och ett race…ja det stannade i tanken. Men efter ett års ihärdigt arbete så kom vi upp till slut, detta tack vare säkerhetsansvarige John Lövgren JVS.

http://heritagemission.ca/2008/11/ Vad skall man fota där uppe om inte en sportbil, jag ringde en man som jag tidigare gjort reportage med och frågade om han ville ställa sin Ferrari 458 Italia till förfogande. Svaret blev som tur var ja!. Samtidigt ringde jag till Berners för att leta reda på en Audi R8 som jag också ville ha med, även där fick vi ett positivt svar.

strategia opzioni binarie con macd Så en kall men vacker höstdag i början av oktober rullade jag och mina assistenter upp på Sundsvallsbron för första gången. Solen strålade som aldrig förr och vi började packa upp kameror, blixtar och övrig utrustning. Starkt solsken är aldrig optimalt för fotografering men vi hade tyvärr inget att välja på, det var nu eller aldrig. När vi precis riggat klart all utrustning kunde jag höra det karaktäristiska motorljuden av två sportbilar på väg upp mot mig. Ferrari 458 Italia med en V8 på 570 hästkrafter och Audi R8 med en V10 på 525 hästar. Inte konstigt att arbetarna kliade sig i huvudet och att hela bygget faktiskt stannade av några minuter när dessa två vilddjur kom glidande förbi inom arbetsområdet..

http://www.androidnewsheads.com/?tylymba=bin%C3%A4re-optionen-take-profit&0ec=21 Vi hälsade på varandra och vi började rigga vart och hur bilarna skulle stå och plåtningen kunde börja. Fler och fler orangeklädda snubbar började hopa sig runt oss för att få se bilarna på nära håll. Vilket resulterade att jag fick flytta både gubbar och bilar för att inte få med reflektioner från deras kläder i bilderna. Och sedan var det lagen om all jävlighet, för var det något som kunde jävlas så skulle det göra det nu. Två av blixtarna fungerade inte så jag blev tvungen att köra med bara en blixt vilket inte var det jag hade tänkt mig. Men vi plåtade på med tilltagande vind som kylde ner oss alla ända in i märgen. Jag fick ha mina två söner Oscar och Eric som blixt hållare så de inte skulle blåsa omkull, och efter några timmar var vi klara och kunde packa ihop.

Men innan vi lämnade bron var vi tvungen att ställa bilarna mot varandra i ett race från ena sidan till den andra. Ja ja ett riktigt race blev det givetvis inte, för det var ju inte färdigbyggt och besiktigat ännu, men effektfullt blev det i alla fall.

Efter detta kunde vi lugnt lämna Sundsvallsbron för denna gång.

trading online cos è  

http://careermastery.net.au/?10f0fca=31 Stort tack till JVS, för dessa timmar.

http://gyutofoundation.org/?iuut=option-1&bc9=96  

Share