Aston Martin Valkyria är här.

http://civilparties.org/?page_id=46

http://champsportsinfo.com/?tyrid=live-forex-charts

Denna revolutionerande hypercar är utvecklad i samarbete med Aston Martin och Red Bull Advanced Technologies, tidigare identifierad genom dess kodnamn AM-RB 001, har nu officiellt fått namnet Aston Martin Valkyrie.
Namnet fortsätter en fin tradition av Aston Martin ”V” bilar. Detta började redan 1951 med Vantage, som valdes som ett namn för att skilja högpresterande varianter av den dåvarande modellen, DB2. Som då var på 125bhp kontra 105bhp för standardmotor, Vantage-modellerna representerade en betydande ökning av prestanda och vill ha effekt. Första gången Vantage ”märket” dök var på sidan av DB5.
Vantage förblev ett namn som markerade de mest potenta modellderivaten fram till 2005, då Vantage blev en modellserie i sin egen rätt. Tolv år senare då de hyllade V8 och V12 drivna modeller gjorde entré, gjorde Vantage till den mest framgångsrika modellen i Aston Martin historia.
Virage, Vanquish och Aston Martin Vulcan – Aston Martin alldeles egna ”God of fire” – är senare ”V” bilar för att fortsätta denna härstamning.

http://www.viestintamyy.fi/?kiki=bin%C3%A4r-optionen-wiki&1b7=91 Nu, sju årtionden efter Vantage namn startade det hela, kommer Aston Martin Valkyrie som spinner vidare på den unikt utmärkande och lyriska familj av modellnamn till en helt annan nivå.

demo trading binario
Aston Martin Chief Creative Officer, Marek Reichman, anser att Valkyrie fångar perfekt inte bara den ultimata Aston Martin, men det ultimata uttrycket för en hypercar design, konstruktion och utförande: ”Aston Martins modellnamn har en djup mening. De behövs för att inspirera och väcka. Att berätta en historia och berika en berättelse som sträcker sig tillbaka 104-år. Aston Martin Valkyrie är en otroligt speciell bil som kräver ett lika speciellt namn, en kompromisslös bil som inte lämnar något till slumpen.

 

http://ajm-web-designs.co.uk/icon/ Även om dess namn har sina rötter i forntida mytologi, är Aston Martin Valkyrie ett rent uttryck av modern teknik, genom att sammanföra Aston Martin, Red Bull Advanced Technologies, projektpartner AF Racing och några av världens ledande teknologipartners.

http://mohsen.ir/?danilov=كيف-تØ�صل-على-أموال-سريعة  

http://aquanetta.pl/?kostromesp=opcje-binarne-bonus-bez-depozytu&d97=38

Share