Mikaela Åhlin-Kottulinsky kör STCC-Audi för PWR Racing – Junior Team

pop over to this site Mikaela Åhlin-Kottulinsky – klar för STCC 2017

http://cactus.com.au/register/?COLLCC=3504375298

enter site here Unga racingtalangen Mikaela Åhlin-Kottulinsky är klar för STCC. Hon kommer att köra en Audi RS3 LMS för PWR Racing – Junior Team.

discover here

investire in opzioni binarie download news – Att ta steget in i STCC känns som ett stort kliv framåt i karriären och en fantastisk möjlighet att utvecklas som förare, säger den 24-åriga värmländskan.

social trading con le opzioni binarie Mikaela Åhlin-Kottulinsky är tillbaka i svensk racing. Comebacken sker i samarbete med PWR Racing – Junior Team, Audi och dess återförsäljare samt Scania och teamets huvudpartner Combitech.

http://www.huskipics.com.au/?kamatoznik=aud-news-forex&d7d=97 – Teamet är på pappret det starkaste i STCC inför säsongen och jag ser verkligen fram emot att vara en del av PWR Racing detta år, säger Mikaela.

click this link here now Audi, som under flera år varit en partner till Mikaela, kliver nu också in som partner till PWR Racing och ansluter därmed till både Scania och SEAT som är teamet representerar sedan tidigare.

binary option signals providers Bilen som Mikaela ska tävla med har sina rötter i märkets prestandamodell Audi RS 3 Sedan, här ombyggd av Audi Sport för att passa det internationella TCR-reglementet som STCC introducerar 2017.

buy generic Lyrica online – Att Mikaela kommer att tävla i Sverige med vår nya Audi RS 3 LMS ser vi väldigt positivt på. Och att PWR Racing driver satsningen känns helt naturligt när de redan representerar flera varumärken inom koncernen framgångsrikt, säger Tom Hedström, marknadschef på Audi Sverige.

je ne rencontre pas de fille Mikaela Åhlin-Kottulinsky återvänder till svensk racing efter några intensiva år i Tyskland där hon tävlat i Volkswagen Scirocco R Cup, Audi Sport TT Cup och ADAC GT Masters.

go to my site Senast Mikaela tävlade på hemmaplan var 2014 då hon körde i RallyX Nordic. 2012 deltog hon i Porsche Carrera Cup Scandinavia och säsongen därpå gjorde hon flera starter i Renault Clio Cup.

Tastylia Oral Strip no prescription Mikaela kommer att kombinera sin satsning på STCC 2017 med fortsatt internationellt tävlande. Kalenderkrockar innebär att hon kör fem av mästerskapets sju deltävlingar.

Share

try this website Comments are closed.