Batmobile och Team Gallag i Sundsvall

http://300seconds.co.uk/?sefer=opciones-financieras-multiples-sa-de-cv opciones financieras multiples sa de cv  

http://drinkmarquis.com/?panaceya=da-povero-a-ricco-opzioni-binarie&4d0=5a da povero a ricco opzioni binarie

ipforex trader 4 binaire opties uitbetaling I helgen fick Sundsvall ett lite annorlunda besök, då Batmans bil rullade in genom stan. Det var nog inte någon som kunde hålla sig från att kolla på denna uppseendeväckande och imponerande bil, då den tillsammans med ett gäng andra högprestandabilar kom dundrande genom Sundsvall på lördag eftermiddag.

mercati binari com Det var skidlegenden Jon Olsson och det saudiarabiska Team Gallag som körde “The Snow Tour”, en resa som gått från Köpenhamn i Danmark upp till Arvidsjaur och tillbaka igen, med lite extrema bilar. Bilar som kanske inte riktigt är byggda för svenskt vinterklimat. Jon Olsson åkte hem tidigare under natten mot lördagen, så han var tyvärr inte med på stoppet i Sundsvall. Jon körde själv en Praga R1R hela vägen, en gatlegal supersportbil som endast gjorts i 68 exemplar.  Fotografen Oskar Bakke som var med och förevigade trippen, fick själv äran att köra “Batmobilen” från Åre till Sundsvall. Oskar kunde inte annat säga att det är en extremt rolig bil.

opzioni binarie soldi virtuali “Batmobile”

opzioni binarie 60 secondi media mobile Bilen är byggd av Leif Tufvesson på Caresto i Ängelholm för att vara med i Gumball 3000, 2016. Själva konstruktionen bygger på Batmans bil från TV-spelet “Arkham Knight” med lite ändrad design. och tillverkad för att kunna framföras med bra väghållning och fuktionalitet. Bilen är gigantisk och hjulbasen är på hela 3,40 meter och bredden 2,5 meter.
Bilen som i grunden är en Lamborghini Galardo drivs av en V10 på 560 hk, 6 stegad sekventiell växellåda med paddlar på ratten. De enorma 26 ” hjulen behöver Brembos åtta kolvs ok fram och sex kolvs ok bak för att få stopp på denna best.

binär optionen ebook Den imponerande kolfiberkarossen har gjorts från fullskaleformar som frästa ut från CAD-ritningar. En av dem som ligger bakom designen av bilen är Göran Strand från Sundsvall som också lyckades få provsitta sin skapelse. Göran berättar att det enda det hade var en leksaksbil från TV-spelet i skala 1:48 att jobba med. De scannade av den och började arbetet med att dra och tänja för att ändra proportionerna från ensittsbil till tvåsitts utan att för den delen ändra utseendet för mycket, den skulle fortfarande se ut som en ensittsbil.

http://whitsettvision.com/?vano=recensione-auto-opzioni-binarie&965=a8 recensione auto opzioni binarie När grunderna var klar skickade Göran projektet vidare till Magnus De Brito som stod för karosseri designen.Hela karossen är givetvis byggd i kolfiber.

شاي الكجرات Imponerande slutresultat från en leksak…

strategie opzioni binarie 15 minuti Besök Caresto för mer bilder på själva bygget.

http://amylyx.com/?lili=%D8%A7%D9%84%D8%AE%D9%8A%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%AB%D9%86%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D8%B7%D8%A8%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84 الخيارات الثنائية الطبقات التداول http://www.caresto.se/cargallery/arkham.html

was ist binäre optionen  

die gewinner strategie binäre optionen

Share

24option bonus Comments are closed.