10 PEAKS Handskar

calendario economico opzioni digitali 60

http://ufosonearth.com/strange-ufo-at-low-altitude-in-russia-3-angles/?fb_comment_id=962853917126519_970211059724138  

opzioni binarie segnali opinioni Hur många gånger har man inte tagit av sig handskarna på det kylslagna fjället för att fixa till något på skotern, spänna hjälmen, svarat i telefonen eller bara spänna fast bindningarna på skidorna (om man inte kör skoter). Handskarna som sedan blåst i väg, ramlat ner i snön eller helt enkelt glömts kvar…Med handskar från 10 Peaks är nu problemet löst.

För Viagra 150 mg på nätet  

http://ny.ithu.se/?plugin=all-in-one-event-calendar Jag har nu testat dessa handskar i två säsonger och kan meddela att denna genialiska idé med dragkedja som löper över handryggen är perfekt för oss som till exempel jobbar som fotografer. Dragkedjan gör att man lätt kan komma ur handsken, utan att för den delen lägga bort handskarna eller tappa den ena eller båda. Fotografera, pilla på kamerans inställningar eller skriva ner artikeltext under tiden för att sedan snabbt få på sig handsken igen, har varit ett ständigt dilemma när man förflyttar sig på tex. en skotertävling.

http://gsc-research.de/gsc/hv_kalender/index.html?cHash=ae76d12362 Handsken som jag testat heter 02 Mount Little och är på utsidan uppbyggd av softshell och ett vind och vattentätt membran som andas riktigt bra. Bra med isolering i handsken, mer på ovansidan än i handflatan, vilket ger en smidig handske. Insidan av handen och fingrarna är av mjukt garvat buffelskin som sytts med olika överlapp. En mjuk, lätt handske med riktigt bra grepp, som hittills verkar vara mycket slitstark i både sömmar och skinn. Insidan har det där fodret som man tror skall följa med ut om man är lite fuktig om händerna, men tack vare C-Zip dragkedjan över handsken och andra sömmar så sitter faktiskt innerfodret kvar där det skall trots blöta händer.

crati una rendita con le opzioni settimanali Dragkedjan trodde jag först att den skulle kunna bli ett problem, genom att det lätt skulle komma in vatten, snö eller kyla. Inga dragkedjor blir hundra procent täta, men mitt exemplar var så tätt
som det kunde bli. Handsken är bekväm och lätt att ta på som vilken annan handske som helst. Men när man skall fixa till snölåset innan man skall ut och åka är denna mycket enklare, öppna dragkedjan för att frigöra fingrarna, stoppa in jackan i handsken och spänn åt och stoppa sedan in fingrarna och dra igen dragkedjan. Detta gör man bara en gång med dessa handskar jämfört med traditionella där man måste göra det varje gång man tagit på sig handskarna. Skall du tex stanna när det är –15 grader för att svara i telefonen, ta några vackra kort eller som vi karlar när vi skall uträtta våra behov är handsken en riktig fröjd. Och de bästa är att du aldrig behöver ta av dig den eller rätta till snölåset.
Fördelarna är många med handsken men i ett desperat försök att vara objektiv och ge konstruktiv kritik och då även de negativa aspekterna så finns det inte så mycket negativt att delge i skrivandets stund, Det enda är möjligen att handledsbandet kanske är lite för kort, och att det fina vita skinnet inte längre är vitt, men förutom detta är handsken helt ok. Jag fortsätter att testa den och får se efter säsongen huruvida allt håller. Kommer dragkedjan hålla med alla av och på tagningar, kommer sömmarna hålla eller kommer innertyget rämna, det mjuka och smidiga skinnet kommer det att hålla…”so far so good”.

 

Största problemet är att vänja sig med att inte ta av handsken som vanligt…

 

Jag kommer att fortsätta att använda dem och meddela om något inträffar, men så här långt får den fem av fem stjärnor.

binäre optionen börsenbrief  

 

 

Share

Comments are closed.