Nya Camaro SS – 6:e generationen

DETROIT – För sjätte gången i historien, presenterar Chevrolet en helt ny Camaro. Den nya Camaron har konstruerats för att bibehålla klassens ledande position, som det förvärvat under de senaste fem åren, och nu med ännu högre nivåer av prestanda, teknik och förfining.
Sjätte generationens Camaro ger en snabbare, mer flexibel körupplevelse, vilket möjliggörs genom en helt ny, lättare arkitektur och ett bredare drivlineprogram. Sex helt nya kombinationer erbjuds, bland annat en 2.0L turbo, en helt ny 3.6L V-6 och LT1 6.2L V-8, som uppskattas till 440 hästkrafter (328 kW) och 610 Nm vridmoment för den mest kraftfulla Camaro SS någonsin. De nya motorerna matchas med sexväxlad manuell växellåda och två helt nya åtta-växlad automatisk växellåda.
Nya Camaron har en smalare, hårdare plattform och något mindre i dimensionerna som framhävs av en dramatisk, skulpterad exteriör.
Noggrant inställd och justerad i vindtunnel, ger utsidan ökad prestanda genom minskad lyftkraft, för bättre hantering och ökad effektivitet.

Share

Comments are closed.