Lotus Evora 400 under miljonen!

http://ithu.se/en/om-ithu/verksamhetsplan opzione binari yutub Lotus Cars är glada att meddela priserna på nya Evora 400. Den senaste superbilen från Lotus kombinerar hög prestanda med den Lotus legendariska köregenskaper. Den är lättare, effektivare och mer dynamiskt än någonsin, vilket ger en trevligare körupplevelse.

http://modernhomesleamington.co.uk/component/k2/itemlist/user/19021

Priserna börjar från drygt 937 000 kr. För det priset får man också en hög nivå av standardutrustning, inklusive 370 mm komposit tvådelade bromsskivor från AP Racing, en Limited Slip Differential, automatisk luftkonditionering och infotainmentsystem inklusive satellitnavigering. Utöver detta, finns på tillbehörslistan bland annat automatisk växellåda för 26 000 kr, Alcantara eller skinn uppgraderingar för 32 500 kr och metalliclack för 11 700 kr.
Ett ”Black Pack” alternativ, finns också för 16 000kr, vilket ger ett distinkt utseende, med utvalda utvändiga paneler, inklusive tak, trösklar och mittsektionen av den tredelade bakvingen i högglans svart och ett mörkt innertak. Lätta smidda aluminiumfälgar kan monteras för 26 000.

Jean-Marc Gales, VD, koncern Lotus plc säger: ”Vi vet att Lotus Evora 400 kan leverera prestanda som en bil som kostar betydligt mer och vi är medvetna om att prissättningen är mycket konkurrenskraftig. Ändå är den största fördelen, vilket ingen annan sportbil eller superbil kan leverera, är en makalös Lotus körupplevelse. ”

Jean-Marc Gales sammanfattar: ” Evora 400 är den snabbaste Lotus som vi någonsin har producerat för gata. Lotus Evora 400 är sex sekunder snabbare än den tidigare Evora S på ett varv av Lotus testbana i Hethel, på tiden 1 minut 32 sekunder. 3

Maxhastighet är 186 km / h (300 km / t) och acceleration 0-60 mph är bara 4,1 sekunder (0-100 km / h på 4,2 sekunder). Över två tredjedelar av Lotus Evora 400 är nytt, inklusive dess överladdade mittmonterad 3,5-liters V6-motor som producerar 400 hästkrafter och 410 Nm vridmoment. Ett nytt aluminiumchassi innehåller en ny interiör och den lätta kompositkroppen har förändrats avsevärt både fram och bak.

Lotus Evora 400, kommer i produktion för den europeiska marknaden under sommaren och leveranserna kommer att påbörjas i augusti i år.

vincere con pzione binarie a 60 secondi

opzioni binarie logos fineco  

Share

anyoptin Comments are closed.