Stockholm Lifstyle Motor Show

brokers opzioni binarie con 1  

http://paxxo.se/?praktika=k%C3%B6pa-Sildenafil-Citrate-p%C3%A5-n%C3%A4tet-sverige&ee6=e5 Då har vi varit ner och kollat in Stockholm Lifestyle Motor Show, en mässa som var mindre än väntat men hade ändå en hel del nytt att erbjuda.  buy premarin 1.25 Ett av de stora dragplåstren var givetvis Nya Ford Mustang som drog folk som en magnet, och visst är den snygg går inte säga annat.
Många stora bilmärken var representerade som sig bör, men inget drog så mycket som amerikanska muskelbilar och sådana fanns det några olika varianter av. Förutom Ford Mustang fanns även Corvette C7, Camaro ZL1, Dodge Challenger mfl.

http://theharrisongroup.com/cialis-50mg-category-cialis/ Ford Mustang har den styva karosskonstruktionen och underramen som stomme, en omsorgsfullt finjusterad framvagn och multilink-upphängning bak för exakt hjulkontroll, känslig styrningsrespons och enastående körkomfort utmärker nya Mustang

binary optionen no deposit bonus En kraftig 5,0-liters V8-motor är ett annat alternativ som levererar ännu mer effekt: 418 hk och ett vridmoment på 524 Nm. Motorkraften lär ju räcka. Samtidigt får man njuta av det mäktiga vrål som är den kraftiga motorns kännemärke!

fincar prescription cost Nya Volvo XC90 fick en hel del uppmärksamhet, dels för att det var det första man såg när man kom in, men också för att den är en helt enormt läcker SUV som jämfört med den gamla faktiskt ser sportig ut.
En länge efterlängtad modell var Ford´s nya Mondeo som stod i focus i deras monter. Även här har man lyckats med designen en riktigt vacker bil som kommer att dra blickarna till sig, och visst känner man igen vissa drag från Aston Martin i den.

martingale system binäre optionen Tävlingsbilar var också representerade på mässan, allt från Porsche Carrera Cup , WRC Rallybilar till V8 Supercars.

Det var förutom bilmässan även Mc-mässa och arbetsfordonsmässa samtidigt vilka drog nytta av varandra, blev man less att titta på bilar kunde man kolla in motorcyklar, ATV och snöskotrar och vice versa.
Många besökare blev det i alla fall, efter söndagens sista besökare gått hem hade drygt 55000 besökt mässorna, och jag hoppas att mässan blir ännu större nästa gång…

 

Share