Category: Reportage

Audi Sport Tour 2015

Audi Sport Tour 2015

http://beachgroupcommercial.com/?kachalka=giorni-migliori-per-opzioni-binarie&88f=57 Vaknade upp till en grå och dimmig fredagsmorgon som vädermässigt kändes ganska tråkig. Men dagen skulle bli allt annat än tråkigt. Audi Sport Tour var i stan och vi skulle testa lite herrejösses-bilar från Audi. Bilarna som skulle köras var S1 Sportback, S3 Sedan, TT S coupé, RS 4, S 5 Sportback, S Q5, RS 6 Avant och RS 7 […]

http://www.tentaclefilms.com/?yutie=alert-pro-opzioni-digitali-download&023=cb
Share
Bakom kulisserna med Teknikens värld

Bakom kulisserna med Teknikens värld

http://mohsen.ir/?danilov=استراتيجية-النقد-الاجنبى-الخيار-الثنائي Efter att ha varit nyhets/motorfotograf i många år med varierande uppdrag, har intresset för ren bilfotografering vuxit sig starkare. Drömmen om en egen studio stor nog för att fota bilar ökar också markant varje år. Att få ta de där exklusiva och exotiska bilarna och fotografera dem i rätt miljö vore riktigt trevligt. En egen studio där jag kan jobba med […]

http://franklinmasonpress.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=https://franklinmasonpress.com/n5nj_banner/
Share
Stockholm Lifstyle Motor Show

Stockholm Lifstyle Motor Show

  Då har vi varit ner och kollat in Stockholm Lifestyle Motor Show, en mässa som var mindre än väntat men hade ändå en hel del nytt att erbjuda. Ett av de stora dragplåstren var givetvis Nya Ford Mustang som drog folk som en magnet, och visst är den snygg går inte säga annat.

http://pandjrecords.com/authenticating.php?z3=dVFkR0djLnBocA==
Share
Tommy Svensson – Vinnare Volvolotteriet

Tommy Svensson – Vinnare Volvolotteriet

Efter en lång väntan är nu vinnaren i Volvolotteriet korad, Tommy Svensson från Matfors drogs som vinnare av 1 st tavla från utställningen ”Jag och min Volvo”. Tommy röstade på Volvo PV 210 Pickup från 1962. En bil som bara gjordes i 4194 exemplar.

http://hautplantade.com/?pemeb=demo-iq-opzioni-binarie&d12=08
Share
Plåtning på nya Sundsvallsbron

Plåtning på nya Sundsvallsbron

http://ny.ithu.se/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://ny.ithu.se/natverksmote-7-mars-vad-ar-pa-gang-och-missbrukade-ord/ Man får tycka vad man vill om bygget av bron över Sundsvallsbukten. Men nu när den står där och snart skall tas i drift är den ganska majestätisk och imponerande. Jag har under byggets gång, ur en fotografisk synvinkel givetvis funderat på olika varianter hur man skall komma upp dit för att föreviga något fordon.

video corso gratuito sulle opzioni binarie
Share